Fa’amanuiaga ole Fausiaina ole React App ile fa’aogaina ole Laravel

O le faʻaleleia atili o le poto masani o tagata faʻaoga o se mea e matua manaʻomia mo tagata atiaʻe poʻo le upega tafaʻilagi e tuʻuina atu auaunaga . O le mea moni lava lea ina ia mafai ai ona faʻaauau pea ona faʻafetaui i manaʻoga o tekinolosi lata mai ina ia mafai ai e oloa gaosia ona faʻaleleia ma maua le tulaga sili ona lelei.

O se tasi faʻataʻitaʻiga o tekinolosi faʻatasi ai ma le tele o mea manaia o le React App. Ina ia fausia lau lava React App, e mafai ona matou faʻaogaina Laravel. O le a ma pe faʻafefea foi le lelei o le fausiaina o se React App e faʻaaoga ai Laravel React, o le toe iloiloga lea.

Se vaaiga i React Apps
React App o se faletusi Javascript ma na faia e le Facebook . O le React o se faletusi o lo’o i ai se fa’aoga fa’aoga fa’aoga . O lona uiga, e mafai ona tatou fatuina ni UI eseese e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tele pe faʻaalia atili ai se upega tafaʻilagi .

Laravel React
E fa’aaoga e React le HTML, CSS, ma le Javascript e fa’atupu ai feso’ota’iga i luga ole laiga . I le taimi nei, o le tele o upega tafaʻilagi e faʻaogaina le React, o nisi o ia mea e taʻutaʻua e-commerce websites . E fa’aoga le React aua e mafai ona maua ai ituaiga fa’aoga eseese e mana’omia e le au atia’e e atia’e ai upegatafa’ilagi po’o talosaga ina ia mafai ona mama ma vave ma faigofie mo tagata fa’aoga e fa’aoga.

E tele vaega e iai Fa’amanuiaga ole Fausiaina ole React le React, e pei o:

1. Tautino
E mafai e React ona fatuina UI fegalegaleai Fa’amanuiaga ole Fausiaina ole React e faafaigofie ai ona fai ni mamanu faigofie mo setete taitasi i le talosaga. O fa’aaliga fa’ailoa e mafai fo’i ona fa’amanino ai le fa’ailoga ma fa’afaigofie ona fa’asa’o .

2. Vaega – Fa’avae
O lenei vaega e mafai ai e le au atiaʻe ona fatuina vaega faʻapipiʻi e mafai ona pulea laasaga taʻitasi ona fai ai lea o UI lavelave e faʻavae i luga o nei gafatia.

3. Aoao Ta’itasi, Tusi i Soo se mea
O foliga fou e mafai ona faigofie ona atiaʻe e aunoa ma le suia o le code muamua e faʻaaoga ai le React. React e mafai ona galue ile Node JS poʻo telefoni feaveaʻi e faʻaaoga ai React Native.

O le a le Laravel React?
Mo tagata fai polokalame , aemaise lava i latou e faʻaogaina le PHP, Laravel ua lauiloa o se faʻavae e mafai ona fesoasoani e faʻamalieina le PHP ile atinaʻeina o upega tafaʻilagi . O le PHP polokalame gagana ua lauiloa e matua malosi.

Ae ui i lea, fa Fa’amanuiaga ole Fausiaina ole React ʻatasi ai ma le faʻaogaina o Laravel

PHP ona faʻamalosia, faigofie, saogalemu Telegram Lead  ma vave. Faatasi ai ma le tele o isi auivi, o Laravel o loʻo i ai pea le tekonolosi fou i ana faʻasalalauga fou.

Laravel React ose fa’atekonolosi tau atina’e ta’uta’ua o lo’o fa’aaogaina e fau ai fa’aoga upegatafa’ilagi fa’aonaponei. E pei ona taʻua i luga, Laravel Fa’amanuiaga ole Fausiaina ole React lava ia o se PHP faʻavae o loʻo i luga o le itu o le server. React lava ia o se faletusi Javascript i le itu o tagata o tausia.

Laravel o se fa’avae PHP fa’apitoa mo le atina’eina o upega tafa’ilagi i aso nei. O le syntax i Laravel ua lauiloa e faʻaalia aua e mafai ona faʻamalosia le faʻaigoaina mo se faʻasologa faʻatulagaina. Laravel ei ai vaega eseese e manaʻomia e amata saʻo ai se poloketi .

O le React o se faletusi Javascript lauiloa na faia e le Facebook mo le fausiaina o talosaga. React e mafai ona fesoasoani ia i tatou e talepe i lalo le faʻaaliga i ni vaega, o vaega taʻitasi o le a faʻamatalaina se vaega e sau mai le faʻaoga faʻaoga a le talosaga . O fa’amanuiaga o se faiga fa’avae e iai fa’amanuiaga fa’aopoopo o le toe fa’aogaina o vaega ma le fa’aogaina.

tali atu laravel
O le eseesega i le va o se faletusi ma se auivi o loʻo i le fetuutuunai o le code. O le auivi o se faasologa o auivi e iai auala ma tulafono mo le tusiaina o se laina code. O le faletusi lava ia o le a faʻatagaina i tatou e “fesoʻotaʻi solo” ma faʻafetaui le code.

 

I le faagasologa o le atinaʻeina o upega tafaʻilagi

E masani ona faʻaaogaina e le au atinaʻe se faʻamaufaʻailoga e tasi , e le gata i le server ma le tagata o tausia. Ae paga lea, e le o tagata atiaʻe uma e tuʻuina atu le saʻolotoga e faʻaoga ai tekinolosi latou te faʻatautaia. O le fa’aaogaina o se faaputuga Javascript mo se galuega atoa e masani lava. E leai se mea sese pe fa’asaina pe afai e te mana’o e fa’aoga nisi tekonolosi mo le ‘au’aunaga po’o le kalani.

O le taulaiga a Laravel o loʻo i luga o le tagata e faʻaaogaina , o lona uiga o lana galuega o le taulimaina o le manino ma le faigofie i tusitusiga ma faʻaaliga i luga ole laiga. E ese mai i lena, e faʻamautinoa foi e Laravel o loʻo i ai i luga o le upega tafaʻilagi le faʻatinoga e galue e pei ona faʻamoemoeina. Ona o nei tulaga lelei, o le tele o atinaʻe i luga o le upega tafaʻilagi e faʻaogaina lenei faʻavae e fausia ai mea uma, mai le faigofie i luga ole lapopoa upega tafaʻilagi .

I se tulaga lautele, i le avea ai o se faʻavae mo le atinaʻeina o le upega tafaʻilagi , Laravel React e tele faʻamanuiaga, e pei o upega tafaʻilagi e mafai ona sili atu ona faigofie ona atiaʻe poʻo polokalame faʻatulagaina e sili atu ona faʻaogaina . Lona lua, o loʻo i ai se igoa avanoa e avanoa mo le faʻatulagaina ma le puleaina o punaoa a le upega tafaʻilagi . Ole taimi ole atinaʻeina ole upega tafaʻilagi o le a vave ona o Laravel e mafai ona tuʻufaʻatasia ma vaega eseese o isi faʻavae mo le atinaʻe .

Meafaigaluega Mainstay mai Laravel
O le avea ma faʻavae autu o lona uiga o Laravel React e iai foʻi meafaigaluega sili atu.

Laravel React

Telegram Lead

O le lua oi latou, e seasea tupu i isi auivi, o le Fatupese ma le Artisan. O lo’o i ai galuega uma e lua:

1. Fatupese
I totonu o le fatu pese lava ia e iai fa’alagolago ma se aofa’iga o faletusi eseese . O fa’alagolago uma o lo’o teuina i le fa’aogaina o le faila faila composer.json . O lenei teuina e mafai ona tuʻuina i totonu o le pusa autu o le upega tafaʻilagi . Ona o lenei mea, e masani ona taʻua le fatu pese pulega faʻalagolago .

O le faʻalagolago o se manaʻoga, e mafai foi ona taʻua o le faʻalagolago. Pe a fatuina se poloketi , e pei o le atinaʻeina o le upega tafaʻilagi , e iai taimi e manaʻomia ai se faletusi o loʻo i ai galuega eseese eseese mo le fatuina o se upega tafaʻilagi .

A’o le’i faia le fatu pese , e tatau ona matou siiina muamua faletusi mana’omia , aveese faila, ona fa’aofi lea o faila i totonu o le poloketi o lo’o faia. O lenei faiga e alu ai le tele o le taimi, aemaise lava pe a fai e fai si tele o faletusi poʻo afifi e manaʻomia. I le fa’aaogaina o le Fa’atutu, e mafai ona fa’avavevaveina lenei fa’agasolo ina ia fa’afaigofie ma fa’apuupuu.

Atoatoa o Laravel React Features

E pei lava o isi faʻavae, e iai vaega eseese e mafai ona fesoasoani i le faʻagasologa o le fatuina o se React App. Ioe, e le o 聘请产品设计师:在哪里、花费多少以及如何选择优秀的专业人员 avanoa uma o loʻo avanoa  e maua i isi auivi . Laravel ua manatu o se fa’aonaponei fa’aonaponei, o lea e tele mea fou e mafai ona fai faigofie, e pei o le fa’agasologa fou o fa’amaoniga.

Laravel react features
O nisi o foliga o Laravel e aofia ai:

1. Blade Template Engine
O le Blade o se masini faʻataʻitaʻi e faʻaaogaina e mamanuina ai faʻatulagaga tulaga ese.E mafai ona faʻaaoga mulimuli anemamanu faʻatulagaina i isi faʻaaliga, ina ia mafai ona tuʻuina atu se mamanu faʻasolosolo ma faʻatulagaina i le faagasologa o le atinaʻe .

Pe a faʻatusatusa i isi masini faʻataʻitaʻiga , o le Blade e tele mea lelei, e pei o le leai o ni faʻatapulaʻaina o le atinaʻe i le faʻaogaina o le PHP code masani i foliga ma le mamanu o le faʻaaliga o le lau lea o le a faʻapipiʻi pea aʻo leʻi faʻafouina.

2. Auala
I Laravel, o talosaga ta’itasi o le a fa’afanua e ala ile fesoasoani ile auala. O le fa’auigaina o lona uiga o le fatuina o se auala po’o se auala mo se talosaga i le pule talafeagai . O le faʻaogaina o auala e talitonuina e faʻafaigofie ai le atinaʻeina o le upega tafaʻilagi ma faʻaleleia lona faʻatinoga.

3. Modularity

O lo’o iai se fa’aputuga o faletusi ma modules e feso’ota’i ma le fatu pese . O lenei vaega e mafai ona fesoasoani mulimuli ane i le atoatoa ma faʻateleina le galuega maualuga o le upega tafaʻilagi o loʻo fausia. O le modularity foi e faigofie ai ona faʻafouina i le lumanaʻi.

4. Mauaina
O se tasi o mea faʻaopoopo o Laravel o le maua 巴领导  lea o faʻamatalaga siaki atoatoa. O lenei auivi e mafai ai ona siaki le faagasologa e faʻaaoga ai iunite PHP ma faila phpunit.xml, o ia mea uma e mafai ona faigofie ona faʻapipiʻiina e ala i le upega tafaʻilagi o loʻo faia. E ese mai i lena, na fausia foi Laravel e faʻaaoga ai se auala fesoasoani fesoasoani . Ole mea lea e mafai ai e le au atiaʻe ona faʻataʻitaʻiina upega tafaʻilagi faʻaalia.

5. Fai fesili ma le ORM
O lo’o tu’uina atu e le tufuga fa’amatalaga fa’amaumauga i Laravel se feso’ota’iga lamolemole mo le fa’atūina ma le fa’atinoina o fa’amatalaga fa’amaumauga .E mafai ona fa’aoga lenei fa’amatalaga pe a fa’agaoioia fa’agaioiga fa’amaumauga eseese i luga o le upega tafa’ilagi ma e fetaui fo’i ma faiga fa’amaumauga eseese o iai

6. Fa’amaoni

E fai si faigofie le fa’atinoina o le fa’amaoniga. O fa’agasologa fa’amautu fa’amaoni uma e fa’atinoina otometi.

E mafai ona maua le faila fa’amautu fa’amaonia i le ‘config/auth.php’. O lo’o i ai filifiliga fa’amaoni eseese o lo’o fa’amauina lelei ma e mafai ona fetu’una’i ina ia fetaui ma mana’oga fa’aoga i so’o se taimi.

7. Fausia Fuafuaga
O le Laravel Schema vasega e fa’aogaina fa’amaumauga agnostics mo fa’amoemoega fa’aoga laulau. Fuafuaga e mafai ona faʻagasolo lelei i luga o ituaiga eseese o faʻamaumauga o loʻo lagolagoina e Laravel ma maua le API tutusa i totonu o le polokalama.

8. Faiga Fa’atonu Fa’atonu
E mafai ona maua uma faila seti Laravel i totonu o le config directory . O filifiliga ta’itasi ua uma ona fa’amaumauina lelei ina ia le mana’omia e le au atina’e ona popole i le suia o le fa’atulagaga o lo’o iai.

9. Vasega imeli
E iai API mo faletusi Swift Mailler eseese . O lenei faletusi e taʻutaʻua ona e fesoʻotaʻi i SMTP, Postmark , Mailgun , SparkPost , Amazon SES, ma sendmail .

10. Redis
Redis e faʻaaogaina i totonu o Laravel e faʻafesoʻotaʻi ai sauniga o loʻo iai ma se faʻaoga lautele . O le mea lea, o le sauniga o le a fesoʻotaʻi saʻo i Redis .

 

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注