Fausiaina o Talosaga i le Fa’aaogaina o le Ta’iala Angular

O le faʻaaogaina o se faʻavae e fausia ai se talosaga e le o se mea fou i le lalolagi o coding . O le filifiliga o meafaigaluega e mafai ona faʻaaogaina e eseese, e taʻitasi ma ona lava lelei. Tasi le mea e masani ona faʻaogaina e le au fai polokalame ona o lona fetuutuunai o le Angular.

Talosaga Angular
O le igoa o lenei faʻavae e masani i le lalolagi o polokalame. Talu mai lona amataga, o lenei faʻavae ua manuia i le faʻaalia o le lelei e ala i foliga e le o iai ni oloa tutusa. O lea, aua e te ofo pe a fai o le tele o talosaga o loʻo faʻasalalau, pe o upega tafaʻilagi , PC poʻo smartphones, e faʻaaogaina le faʻavae na faia e Misko Havery ma Adam Heperona.

O se Tala’aga Puupuu o Angular

JSON na atiina ae foi e Hevery ma

Abrons e avea o se auaunaga e faʻatatau i maketi atinaʻe . Ae paga lea, o le JSON e le lauiloa ma e le lauiloa tele. I le vaʻaia o lenei mea, o loʻo taumafai le au atinaʻe a le JSON e faʻalauiloa a latou oloa faʻavae e ala i le GetAngular.com domain.

 

A o galue i Google, na taumafai Hevery e faʻalauteleina le faʻavae na ia faia ma Abrons, fesoasoani i ai Igor Minar ma Vojta Jina. O lenei poloketi na fausia a’o galue Hevery i se tasi o poloketi a Google, o Google Feedback. I lena taimi, ua maeʻa e Hevery ma ana paaga le 17,000 laina o le tulafono na tusia i luga o le 6 masina.

Code Angular
O le fa’atuputeleina o le numera o le numera o le mea moni e sili atu le maualuga o le tulaga faigata. O se taunuuga, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le faigata i le faʻaleleia ma le toe faʻaleleia. I le vaʻaia o lenei mea, na ofoina atu ai e Hevery le poloketi GetAngular i lana taʻitaʻiga ma tuʻuina atu se faʻamaoniga e mafai ona toe tusia uma tulafono faʻavae e faʻaaoga ai lenei faʻavae i totonu o le lua vaiaso.

O le lomiga tuai o lenei auivi na fa

ʻAsalalau mulimuli ia Mati 17 2015 faʻatasi Ta’ita’i Numera Telefoni Sa’o  ai ma le code name locality-filtration version 1.3.25 aʻo leʻi maeʻa ona atiaʻe e faʻaaoga ai se faʻavae tusitusi ma le igoa Angular. E ui lava o le lomiga lata mai ua tatalaina, AngularJS e masani ona faʻaaogaina mo le atinaʻeina o le upega tafaʻilagi .

Seia oo mai i le taimi nei, o lenei faʻavaa e mafai ona faʻaogaina lelei i toetoe o suʻesuʻega uma sei vagana ai soʻo se faʻamatalaga o le Initaneti Suʻesuʻe, e aofia ai le 6, 7, ma le 8. Afai e te manaʻo e faʻaoga lenei faʻavae e fausia ai talosaga, faʻaaoga Chrome , Firefox , Opera , ma isi. su’esu’e .

Ina ia malamalama atili i le talafaasolopito o lenei auivi , seʻi o tatou vaʻavaʻai i le taimi faʻasalalau o faʻasalalauga taʻitasi ma pe o le a le suiga o loʻo ofoina mai e taʻiala taʻitasi .

1. Mid 2014-2016
O le vaitaimi o suiga mai le JS version i le lata mai ua mafua ai feeseeseaiga i le va o tagata atiae. E ui lava i lea, na matua’i suia mea ma faia ai se fa’alavelave. O le feeseeseaiga na tupu na aliaʻe ona na faʻasalalau e le tagata faʻapipiʻi o lenei faʻataʻitaʻiga o le faʻavae na siitia mai le Alpha e vaʻai muamua. O le mea moni, o lenei lomiga e fou lava i le lalolagi o le atinaʻeina o app .

Ae ui i lea, ia Tesema 2015, na faʻaleleia ai le faʻaaliga i le beta ma na faʻasalalau muamua ia Me 2016 o se folasaga. O le lomiga mulimuli lava ia na tatalaina i se taimi e leʻi leva, i le aso 14 o Setema 2016.

 

O le lomiga lata mai o loʻo taʻua foi o le 4.3 lea o loʻo tauaveina ai le tele o vaega, e pei o:

HttpClient
GuardsCheckStart, GuardCheckEnd, ResolveStart, ma ResolveEnd ua tuufaatasia i le NavigationStart filifili
Fa’agata fa’afiafiaga
3. Mid 2017-2019
I lenei vaitau, o lomiga 5, 6, 7, ma le 8 na faʻasalalau faʻaopoopoina le tele o foliga sili ona lelei ma fale. E aofia ai le lagolago mo polokalame i luga ole laiga alualu i luma, faʻaleleia galuega faʻafiafia, faʻaleleia avanoa avanoa, eseesega mo code app uma, ma le typescript 3.4 lagolago, faʻapea foʻi ma le faʻaogaina o le Angular Ivy e fai ma faʻaaliga opt-in.

O le mua’i fa’ailoga e aofia ai:

E faigofie ona faitau le code e maua
Taimi toe fausia vave
Ua faateleina le tele o uta
Fa’aleleia le ituaiga mamanu
Fegalegaleaiga i tua
4. Mid 2020
I le 2020, na tuʻuina atu e le au atiaʻe lomiga 9 ma 10 e galulue ai ma le typescript 3.6 ma le 3.7. E ese mai faʻaleleia iinei ma iina, o le lomiga lata mai e ofoina atu ni faʻamanuiaga, e aofia ai:

E laʻititi le tele o fusi
Su’ega vave
Lelei le fa’apipi’iina
CSS Fa’aleleia
Fa’atonuga sili atu ona mamafa

Ia iloa le Angular Framework

Ta'ita'i Numera Telefoni Sa'o

 

O le Angular JS o se faʻavae lelei mo le fausiaina o talosaga i luga ole initaneti.

O talosaga na faia e fa’aaoga ai le AngularJS e mafai ona fa’aoga i su’esu’ega uma , se’i vagana Internet Explorer.
AngularJS o le punaoa tatala , o lona uiga e mafai ona e sii mai ma faʻapipiʻi lenei faʻavae e aunoa ma se tau.
E ese mai i uiga lautele o loʻo i luga, o le AngularJS e iai foʻi uiga autu, e aofia ai:

Fa’amauina o Fa’amatalaga
Aotelega
Pule
Au’aunaga
Filifiliga
Fa’atonuga
Fa’ata’ita’iga
Fa’asinoala
ModelView Po o le a lava
Sootaga loloto
Fa’alagolago tui
E ese mai i tulaga lautele ma faʻapitoa e masani ona maua i AngularJS, e lelei foi mo i tatou le iloa e tolu vaega taua o vaega taua o le AngularJS framework , e pei o:

ng-app : o se faʻatonuga ma fesoʻotaʻiga mai AngularJS i le html

ng-model : o se faʻamatalaga faʻamatalaga mai le AngularJS talosaga i le faʻaogaina o le html
ng-bind : faʻatonuina faʻamatalaga mai le talosaga 如何拨打国际号码? AngularJS i faʻailoga html
Vaʻai i foliga ma vaega o AngularJS o loʻo i luga, e le o se mea e ofo ai o lenei faʻavae e sili ona lauiloa i tagata atinaʻe . O loʻo faʻaaogaina pea e AngularJS le gagana faʻapipiʻi JavaScript . O le mea lea, o le lomiga lata mai ua atiaʻe e faʻaaoga ai le typescript .

Typescript lava ia o le Java-based programming language ma faʻaaogaina le Object Oriented Programming concept na fausia e Microsoft. O lo’o fa’aogaina le fa’asologa e fa’ato’ilaloina ai le lavelave o le fa’atupuina o talosaga tetele.

O lo’o lagolagoina e le tele o vaega e fa’afaigofie ai le fa’atonutonuina o tusitusiga ina ia mafai ai ona sili atu ona fetu’una’i le fa’agasologa o le atina’eina o talosaga e fa’aaoga ai se auivi fa’avae tusitusi .

O lenei fa’avaa e masani ona fa’aoga e fausia ai tusi talosaga itulau tasi (SPA). O le fa’aogaina o le SPA o lona uiga o vaega o le talosaga o le a fa’aulu muamua i totonu o le su’esu’ega ina ia le mana’omia e tagata fa’aoga le utaina o itulau e tatala ai se itulau fou.

Tagata fa’aoga Angular
O le fa’asologa o tusitusiga na fa’ailoa muamua ile 2014 ma le code 2.0. O lenei faʻamatalaga o loʻo i ai se faʻavae tutusa i AngularJS faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga o le tele o foliga.

O le lomiga lata mai, e taʻua o Angular 10, na tatalaina ia Iuni 24 2020 ma nisi faʻaopoopoga e pei o:

Filifiliga aso fou
Lapataiga e uiga i le fa’aulufaleina mai o javascript masani
O fa’atonuga fa’amalosi e masani lava ona fa’atonu
E iai se fa’aoga fou ole su’esu’ega
O loʻo iai faʻamutaina ma faʻaumatia
E ui lava e mafai ona e fai mai o le version 巴领导 10 o le pito sili lea ona maualuga. o loʻo fuafua pea le au atiaʻe o lenei faʻavae e tuʻuina atu a latou lomiga sili. O le mafuaʻaga lea talu ona faʻasalalau le version 9.

E tusa ai ma le atinaʻeina o polokalame , o loʻo i ai isi vaega e faʻaoga soo ai lenei faʻavae , e pei o:

1. Modularity

2. Polokalama Fa’avae Mea
O lenei manatu ua lauiloa i le au atiaʻe o polokalame faʻavae mea poʻo polokalame faʻatulagaina mea (OOP). O le OOP lava ia e masani ona tupu pe a faʻaaogaina e le au atinaʻe se faʻavae faʻavae tusitusi .

 

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注